Košarica:

0 izdelkov - 0,00 €
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

070 133 185

TRENDI DODATKI ZA MALE IN VELIKE

Pogoji poslovanja

Na tej strani boste našli splošne pogoje poslovanja in vse informacije, ki jih kot kupec morate vedeti. V primeru, da željene informacije ne najdete, nam pišite na info@ursullina.si ali pogumno pokličite na 070 133 185. Z veseljem vam bomo odgovorili in našli rešitev v obojestransko zadovoljstvo. 

 
Splošni pogoji spletne trgovine Ursullina.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletno trgovino Ursullina.si (v nadaljevanju »ponudnik«) upravlja Ursullina.si, Urška Novak s.p. (v nadaljevanju »ponudnik«). 
 
 
Pošiljanje in dostava
 
1. Dostava preko Pošte Slovenije d.o.o.
 
Dostava pošiljk v vrednosti do 44,99€:
 
 
Stroški za dostavo v vse kraje Slovenije so enotni in znašajo: 2,90€ + provizija Pošte Slovenije (za pošiljke z odkupnino).
 
Ko stranka izbere plačilo po povzetju, Pošta Slovenije stranki direktno zaračuna še dodaten znesek, ki je odvisen od višine odkupnine za plačilo po povzetju (po UPN obrazcu).
 
 
2. BREZPLAČNA DOSTAVA POŠILJK NAD VREDNOSTJO 45,00€ ali pod določenimi pogoji (akcije, trendi artikli v omejenih časovnih obdobjih)
 
 
Strošek dostave vam v celoti krije ponudnik, če vaše naročilo preseže vrednost 45€ oz. spletna trgovina nudi posebej izpostavljeno ugodnost brezplačne dostave. 
 
 

3. DOSTAVA PREKO DOSTAVNE SLUŽBE GLS

 

Stroški za dostavo v vse kraje Slovenije so enotni in znašajo: 3,00€ (brez dodatnih provizij).

Stranka nima dodatnih stroškov, razen ob plačilu s kartico.

 

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Naročeno blago bomo dostavili na naslov, ki ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na vaš naslov pa si lahko na spletnem mestu GLS Slovenia izberete tudi GLS Paketno trgovino ali GLS Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami (poštno ležeče). V polje s podatki za dostavo je potrebno zgolj napisati vaše ime in priimek, ter naslov izbrane GLS Paketne trgovine ali GLS Paketomata.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS Slovenia dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližjo Paketno trgovino ali najbližji Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami.

Seznam Paketnih trgovin in Paketomatov se nahaja na spodnji povezavi: Lokacije Paketnih trgovin in Paketomatov.

 

 

Izjava o varovanju osebnih podatkov

 
Varovanje podatkov in zasebnost:
Zavedamo se pomembnosti varovanja osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Podatke, ki jih pridobimo ob registraciji, uporabljamo za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. Pridobljenih podatkov brez vašega privoljenja, ne bomo posredovali tretjim osebam. Ob registraciji zbiramo naslednje podatke: ime in priimek, naslov, e-mail in telefonsko številko. Shranjene podatke na spletni strani vedno lahko sami tudi pregledate ali spremenite. To storite tako, da kliknete na povezavo Moj račun in se prijavite s svojim e-mailom in geslom. Če želite, da vaše podatke izbrišemo, nam to prosim sporočite. Na naših spletnih straneh se lahko nahajajo povezave na spletne strani, ki niso v naši lasti. Za varovanje zasebnosti na tovrstnih straneh ne odgovarjamo. O morebitnih spremembah varovanja zasebnosti vas bomo obveščali na teh straneh ali po elektronski pošti. Kontaktirate nas lahko na zgornjem naslovu.


Komunikacija:
Reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila.Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Odveza odgovornosti:
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo obiskovalci. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.


Pritožbe in spori:
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@ursullina.si ali po klasični pošti na naslov: Urška Novak s.p., Tacenska cesta 152, 1211 LJUBLJANA ŠMARTNO, DDV: SI43735410.
Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Pravno obvestilo:
Spletna trgovina, vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Dostopnost informacij:
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: identiteto podjetja; kontaktne naslove; bistvene značilnosti blaga oziroma storitev; dostopnost izdelkov; pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve; vse cene jasno in nedvoumno določene; način plačila in dostave; časovno veljavnost ponudbe; rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop in pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Kontaktirate nas lahko na spodnjih naslovih:

Urška Novak s.p., Tacenska cesta 152, 1211 LJUBLJANA ŠMARTNO

el.naslov: info@ursullina.si
Pogoji poslovanja
 
Splošni pogoji poslovanja:
Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Ursullina.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine.
S spletno trgovino upravlja Urška Novak s.p., Tacenska cesta 152, 1211 LJUBLJANA ŠMARTNO, v nadaljnjem besedilu ponudnik.
Uporabnik postane vsaka fizična ali pravna oseba, ki preko spletne trgovine odda naročilo ali se prijavi kot nov član. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.


Cene:
Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR (evrih) in vključujejo 22% davek na dodano vrednost (DDV). Cene veljajo ob potrditvi naročila s strani ponudnika. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil.

Plačilo po povzetju: Naročilo plačate dostavljalcu, ko vam le-ta dostavi naročeno blago.
Plačilo po predračunu: Predračun plačate s plačilnim nalogom na pošti ali banki. Blaga ne odpravimo dokler ni potrditve nakazila na račun.
S tem načinom plačila prihranite znesek, ki ga zaračunava Pošta Slovenije za plačilo odkupnine blaga - po povzetju.

Izdajanje računov:
Ponudnik kupcu ob dostavi naročenega pošlje tudi izpisan račun z vsemi podatki. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

 

Postopek nakupa:

1. Prejeto naročilo: Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo uspešno oddal v procesiranje.
2. V Obdelavi: V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. Ponudnik si pridržuje pravico, da poklice uporabnika na njegovo telefonsko številko. Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve naročila s sporočilom "V obdelavi" nepreklicno sklenjena, v primeru zavrnitve naročila pa pogodba ni sklenjena.
3. Blago odposlano: Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili in garancijskim listom.
Dobavni rok:
Artikle na zalogi in naročene do 14. ure vam običajno pošljemo še isti delovni dan.

Ponudnik pa se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih (1-5 delovnih dni). Po oddaji narocila boste prejeli sporocilo s kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno. V sporočilu naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom.
V primeru, da blaga, ki ste ga narocili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

Preklic naročila:
Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov info@ursullina.si. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 15 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Možnost vračila ne velja za blago katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. V ta del spadajo vsi artikli po želji. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejetja vrnjenega blaga.

Garancija:
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu.
Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo izdelka. Če informacije o garanciji ni, izdelek nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Varnost:
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Sklepanje in arhiviranje pogodbe:
Pogodbo je možno sklepati v slovenskem jeziku. Pogodba bo shranjena v pisni obliki na sedežu podjetja. Na željo kupca je omogočen dostop do nje na sedežu družbe.
Če imate kakršnokoli vprašanje, nam to prosimo javite na e-mail naslov info@ursullina.si