Košarica:

0 izdelkov - 0,00 €
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

070 133 185

TRENDI DODATKI ZA MALE IN VELIKE

Shimmer Tatoos

Shimmer tatuji so postali prava must-have oprema. Uporabni tako na koži kot na laseh in učinkujejo kot lahkotna poslikava telesa, tatu in nakit obenem.

Med novostmi so zanimivi glow in the dark, čipko in neon dizajni... in pri Ursullini jih dobiš po realni ceni ;)

Uporaba je enostavna, motivi lahko imitirajo nakit ali ti polepšajo styling; lahko jih uporabiš več naenkrat ali samo en diskreten motiv...izbira je tvoja. Tatuji ohranijo obliko tudi do 5 in več dni, a se enostavno zbrišejo z baby ali kar olivnim oljem, ko si želiš spremembe. Pomembno je, da si očistiš predel kože pred nanosom, saj mastne kreme preprečijo učinek lepila na koži.

Res pestra izbira motivov ti omogoča izvirnost ob dogodkih ali večernih izhodih. Vsi tatuji so EU certificirani in preverjeni za varno uporabo. Z NAVDUŠENJEM JIH NOSIJO TAKO DAME IN DAMICE KOT TUDI MOŠKI IN SEVEDA OTROCI!

Zanimiv okras tudi na laseh! Ob prečki in modno spetih laseh si jih enako kot na kožo lahko nalepiš na lase za UAU učinek.. 

Stalno je na zalogi okoli 50 različnih motivov, posebne spletne cene samo zate. Trenutno ima Ursullina verjetno najširši izbor takoj dobavljivih Shimmer motivov s stalnimi novitetami in hitro dostavo v Sloveniji! Oglej si tudi vedno aktualne NO-SHINE začasne tatuje.

Za večje količine ali veleprodajo nas kontaktirajte na info@ursullina.si.

Izdelkov: 26

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer